Plafonds

Artigyp plaatst je Gyproc-plafond zoals jij dat wil: gewoon strak en rechtdoor, of met een verhoging of verlaging erin. Een gebogen plafond of gebogen accent? Ook dat kan!

Creëer een nieuwe sfeer met ingebouwde spots of een verborgen LED-strip langs de zijkant van het plafond. Maar ook het inbouwen van een geluidsinstallatie of een andere vorm van indirecte verlichting is mogelijk.
Bij een woning met een “ouder karakter” kan het plafond uiteraard afgewerkt worden met sierlijsten.

Na het plaatsen van een steunbalk (poutrel), kan deze gewoon omkast worden, maar we kunnen deze ook op een creatieve wijze in de renovatie laten schitteren. Bijvoorbeeld door het niveauverschil te combineren met een ander gegeven in de ruimte (een steunbalk boven een keukenblok even groot maken als de keukenblok in plaats van enkel de steunbalk te omkasten) of door de omkasting te combineren met een indirecte verlichting.

Leidingen van elektriciteit, gas of water kunnen weggewerkt worden met een afkasting of door het plaatsen van een volledig nieuw plafond. Deze kan meteen ook geïsoleerd worden, zodat je het water niet meer hoort stromen.

We plaatsen ook plafonds in vochtige ruimten (badkamer, grootkeuken, ea).

Dat oude plafond eruit “gooien” en je nieuwe plafond wat hoger te hangen?
Die balkenlaag wil je weg en daaronder een nieuw plafond?
Het houten plafond dat ooit hip was, ben je nu echt wel beu?
Of je had nog geen plafond, maar nu wordt het hoog tijd…